Szombaton április 1-én Muzslyán sor kerül a 14. Terepjáró felvonulásra. Ez alkalommal a Muzslya.net portál Savo Gažić az Andjeli 4×4 egyesület elnökével beszélgetett. 

Április elsején 9órakkor lesz a gyülekező a Muzslai Petőfi Sándor MME előtt. Innen fogunk indulni az idén a terepre. A jelenlevők két kategóriában tudnak résztvenni.

  • Turisztikai kategória, ami 50km szakasz lesz
  • Versenyző kategória, ami 70km szakasz lesz

A résztvevőket igazán izgalmas akadályok várják majd a muzslyai réteken.-mondta el Gažić.

Ezen a rendezvényen részt veszenek versenyzők az ex Jugoszáviából valamint Romániából, Ausztriából és Magyarorszégról is. Így ez az esemény nemzetközi lesz. A házigazdák igazán figyelmet fordítottak,hogy a résztvevők jól érezzék magukat így délután a vádászotthonba lesznek megvendégelve valamint szombat este a Petőfi nagytermében buli lesz rendezve.

Ezúttal a rendezők felhívják minden kedves érdeklődő figyelmét aki szeretne látni külömböző akrobációkat terepjárókkal, víben közlekedni, sülyedni és sároskodni, jöjön vasárnap április 2-án 10órakkor a réti homokosra. A polgárok számára egy kijegyzett pályán fognak bemutatkozni külömböző tapasztalt off road mesterek. A rendezők szivessen várnak minden érdeklődőt.

Megosztás

Írj megjegyzést

Írd be a megjegyzésed
Írd be a neved