II. Ifjúsági Főzőverseny

158
0

A RÉMUSZ H. E. szervezésében, a MUZSLYA H. K. TANÁCSA és a SZERVÓ MIHÁLY Á. I. hathatós támogatásával pénteken, április 12-én a délutáni órákban sor került a II. Ifjúsági Főzőversenyre, melynek témája az idén a BOGRÁCSOS CSIRKEPEPRIKÁS volt. Ez a tavalyi létszámhoz képest MEGHÁROMSZOROZÓDOTT csapatszámmal – 15 csapat megmérettetésével zajlott le felhőtlen hangulatban, az időjárás ellenére.


A szakmai zsűri – DAMJÁNOVITY OTTÍLIA (Muzslya),
CSÁBI LÁSZLÓ (Becse) és SAVA KOVAČKI (Torontálsziget-Sakule) összetételben nagy megelégedéssel nyugtázta az ifjak teljesítményét, kiváló ízek, színezetek, állagok nehezítették meg a leadott minták pontozását.

1. helyezett: JUHÁSZ DÁVID, a muzslyai Szervó Miháy Á. I. 8. osztályos tanulója
2. helyezettek: POZSÁR ÁRON Erzsébetlakról és a MUZSLYAI JUNIOROK csapata
3. helyezettek: LÁZÁR MÓNIKA csapata, a MUZSLYAI IFJÚSÁGI FÓRUM csapata és az ANDIK csapata
4. helyezettek: RÁCZ LEA-FEKETE ENIKŐ csapat és a SOBRIK- TÓTH EDVIN lettek

 

Az arany, ezüst és bronzérmek, oklevelek mellett a BISER-MLEKOPRODUKT jóvoltából ajándékcsomagokat is átvehettek a díjazottak, míg a 4. helyezettek a VAS FRESH VEŠ ajándékutalványait nyerték. A RÉMUSZ H. E. a Május 11-ére időzített XIV. MUZSLYAI LAKODALOM rendezvényére ingyenes részvételt biztosít JUHÁSZ DÁVID, POZSÁR ÁRON és a MUZSLYAI JUNIOROK csapatának a LAKODALMI DISZNÓPAPRIKÁS főzőversenyen.

 

Köszönjük a versenyzőknek, szülőknek a szorgalmas és lelkes hozzáállást, szeretettel várjuk együttműködésüket a RÉMUSZ további munkájában.
Külön köszönjük a szakmai zsűri munkáját, a Muzslya H. K. Tanácsának és a Szervó Mihály Általános Iskolának a hozzájárulását a verseny sikerességéhez és Karl Jenő tanár úr segítségét a szervezésben.

SAJNOS EZ ALKALOMMAL A KÉPEK ELMARADNAK MERT A MUZSLYA-NET NEM KAPOTT JÓVÁHAGYÁST BORBÉLY TIVADAR FOTÓI MEGJELENTETÉSÉHEZ. ELNÉZÉST KÉRÜNK A KEDVES OLVASÓKTÓL.

 

 

Megosztás

Írj megjegyzést

Írd be a megjegyzésed
Írd be a neved