Az Aqua Dani szódakészítő vállalkozás tulajdonosa Dani János. Több mint tíz évvel ezelőtt egy gyári munkásember volt, viszont a privatizáció áldozata lett a gyár ahol dolgozott, így Dani János és felesége Valéria munkanélküliek lettek. A megélhetőségért küzdve egy pékséget vezettek, de rövid ideig tartott.

Ezután egy nap házi barátjuknál voltak, amikor jött a szódás. Beszélgetés mellett megszületett az új ötlet. Az új szóda “gyár” beindításáról. Nem sokkal azután 2007 februárjában beindult az Aqua Dani szódakészítő üzem. Mint minden kezdet, János elmondása szerint nehéz volt. Két lánya Karolina és Klaudia segítségével közösen járták a környező településeket, szórólapokat osztottak, hirdették a szóda gyár termékeit. Bíztak abban hogy valaki csak jelentkezik és fogyasztja az Aqua Dani szódát. Így is volt, pontosan emlékeznek, hogy Szentmihályról jelentkezett egy család első vevőnek. Nagy öröm volt számunkra ez a visszajelzés.

Ma amikor ünnepeljük 10 évi fennállásunkat, büszkék vagyunk, hogy sokat fejlődtünk és előrehaladtunk. Sok településre szállítjuk a szódát, több bolttal is közreműködünk. A tavalyi év folyamán egy igen fontos támogatást kaptunk a Prosperitáti alapítványból. Ennek köszönve fel tudtuk újítani a gépezetet, minőségesebb lett a termékünk és azzal versenyképesebbek lettünk a piacon. Ez alkalommal köszönetet mondanak mindazoknak akik hozzájárultak a cég fejlesztéséhez, valamint minden szóda-víz fogyasztónak.

A jubiláris tíz évet egy kis ünnepséggel ünnepeltük meg ahol jelen voltak a legközelebbi közreműködőink és alkalmazottaink, valamint ismerőseink –mondta el Dani János az Aqua Dani cég tulajdonosa a Muzslya.net hírportálnak.

A Muzslya.net hírportál ezúttal gratulál és további sok sikert kíván.

Megosztás

Írj megjegyzést

Írd be a megjegyzésed
Írd be a neved